CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ahad, 5 Ogos 2012

Lembaran Kerja Mewarna

Salam 1 Malaysia,

             Alhamdulillah, dah ikutkan dah banyak hari kita berpuasa bagi umat islam. Hari ini dah hari 16 kita berpuasa. Kebetulan saya melihat, ada di antara rakan-rakan yang cuba untuk melakukan aktiviti yang terdapat dalam laman blog saya terutama dalam tema haiwan iaitu serangga, jadi di sini saya sertakan lembaran kerja yang senang rakan-rakan nak copy..semua boleh ambil tak perlu minta izin..oh ya sebelum ni saya ada buat jika nak ambil kena minta izin dulu. Tapi takpe rakan-rakan boleh ambil dengan buat double klik..insyaAllah boleh saya dah cuba..di sini saya sertakan lembaran yang saya ambil dari laman www.crayola.com



          



 Lembaran kerja yang di atas ada kaitan dengan tema haiwan seperti serangga..di sini juga saya sertakan lembaran kerja dan aktiviti kraft kraetif untuk tema haiwan liar, haiwan di ladang dan haiwan di air..rakan-rakan boleh copy and share..










Rakan-rakan bolehlah copy mana-mana yang disukai untuk menjalankan aktiviti kraft dan lembaran kerja yang saya share untuk rakan-rakan. Selamat mencuba..terima kasih..



5 ulasan:

  1. wlpun saya PPM je....tapi sa sgt suka menyediakan BBB utk Cg Pra...na memudahkan cikgu...
    Sa da copipis ...tq pra pulapah..GBU

    BalasPadam
  2. terima kasih atas bbm ini

    BalasPadam
  3. BBM ini dapat membantu saya menyediakan aktiviti untuk praktikum prasekolah.semoga Allah menambah ilmu untuk anda di masa akan datang

    BalasPadam
  4. terima kasih untuk BBB ini dan halalkan untuk saya mengajar anak murid saya

    BalasPadam
  5. cikgu saya mintak copy ye..terima kasih..

    BalasPadam