CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Jumaat, 30 September 2011

Betul Ke Ni?! Macam Tak Percaya Pula?!

Salam 1 Malaysia,

          Penat...tapi tak ngantuk pula mata ni...baru je siapkan pakaian untuk anak2  untuk family day sekolah..Ermm tak sabar rasanya nk pergi sok di Glory Beach Resort,Port Dickson..2 hari 1 malam, pada 1 dan 2 Oktober 2011..pasti meriah..rasanya ni baru kali pertama saya join dalam family day tahun sudah hampir 7 tahun berkhidmat di sekolah ni..InsyaAllah esok pasti akan berjalan lancar...tawakkal dan berserah semua dah siap sedia..

         Malam ni nak kongsi berita baik..Alhamdulillah sekolah SK PULAPAH telah diiktiraf sebagai sekolah Kluster Kecemerlangan.., rasa macam tak percaya pula...hehehhe hanya 48 buah sekolah seluruh Malaysia yang dapat anugerah ni..Di Negeri Sembilan hanya sebuah sekolah saja yang dapat iaitu sekolah SK PULAPAH...Alhamdulillah berkat usaha dan kerjasama dari semua pihak sebenarnya yang telah berjaya menaikkan nama SK PULAPAH..masih terkejut lagi..ternyata tak ku sangka..pasti lagi banyak cabaran yang mendatang bila dapat anugerah ini..insyaAllah boleh..chaiyok chaiyok....keep fighting to next level..=)








      

Tiada ulasan:

Catat Komen